Zobrazit přihlášovací formulář

Nápoje, drinky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Likér z BARI mandlí

0.0
Likér z BARI mandlí

Potřebné ingredience

2 balíčky bonbónů Bari mandle, 1/4 l vody, 1 Salko, 1 Tatra, 1/4 l rumu (rumu dávám méně)

Postup přípravy

Bonbóny nasypeme do vroucí vody a necháme přejít varem, aby se rozpustily. Poté přidáme ostatní ingredience a přecedíme do lahve. Dobrou chuť! - obrázkový postup

Zde jsou vyfocené všechny suroviny.

Bonbóny nasypeme do vroucí vody a necháme přejít varem.

Chvíli to vypadá, že hmota zůstane přilepená na hrnci a na lžíci, ale krásně se rozpustí.

Po rozpuštění Bari mandlí přidáme Salko a do prázdné plechovky nalejeme tuto teplou tekuninu, a rozpustíme tak zbytek mléka po stranách plechovky. Přidáme Tatra mléko a nakonec rum.

Dávám asi 150 - 200 ml rumu, ale to je na každém, podle chuti. Tentokrát jsem přidala ještě několik kapek mandlové tresti.

Přecedíme do lahve, mělo by to být asi 1 l.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hans.dannte 2. 12. 2010, 19:20
Můžu se zeptat to salko a tatra se dávají tak jak jsou nebo se vaří předem? *-) jak dlouho vám to vydrží a dáváte do ledničky?

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie